Dr. Trábert Attila pszichiáter, addiktológus szakorvos

dr. Trábert AttilaPszichiáter, addiktológus szakorvos

Kapcsolat

72/537-375Pécs, Berze Nagy János u. 7

Rendelési idő:

  • nincs megadva

Dr. Trábert Attila

PTE Általános Orvostudományi Karon végeztem 2005-ben. Pszichiáter szakorvosi képzésemet a PTE Pszichoterápiás és Pszichiátriai Klinikán folytattam.

2009-től az INDIT Közalapítványnál dolgozom. 2014-ben szereztem addiktológus szakorvos végzettséget, ezt követően az INDIT Közalapítvány „KERT” Addiktológiai Gondozó intézményvezető főorvosa lettem.

Gondozói tevékenységem mellett több pszichoszociális ellátást nyújtó intézménynek vagyok konzulens orvosa, szeretem az együttműködésre épülő hálózatos munkát.

Terápiás tevékenységem során főként szenvedélybetegekkel és hozzátartozóikkal dolgozom, kisebb arányban egyéb pszichiátriai betegekkel is foglalkozom. Az egyéni terápiák mellett pár és családi konzultációkra is biztosítok lehetőséget.

Dr. Trábert Attila

Megpróbálok segíteni Önnek, ha

  • alkohol-, gyógyszer-, vagy droghasználati problémával, vagy egyéb viselkedési addikcióval (internet, szex, játék stb.) küzd,
  • hozzátartozója aktív szerhasználó, és nem találják a megoldást,
  • szenvedélybeteg családban nőtt fel, és pszichés problémáktól szenved.

Az ellátás állapotfelméréssel kezdődik, ennek során megbeszéljük problémái jellegét, a lehetséges megoldásokat. Mindig az adott személyre szabott terápiás utat dolgozzuk ki, hiszen közös cél, hogy az teljesíthető legyen. A terápia során lehetőség szerint bevonom a hozzátartozókat is, hiszen fontos, hogy ők is megfelelően tudják támogatni a megkezdett felépülést.

Egy-egy alkalom kb. 45 perc.

Rendelési hely: Pécs, Berze Nagy János u. 7

Időpont egyeztetés szükséges: 72/ 537-375

A szolgáltatás igénybevételéhez keresse fel háziorvosát!
Minden jog fenntartva © 2023 Pécs és Ormánsági Prevenciós Praxis Közösség - Készítette: Demowebpecs.hu.